Baardbalsem - Voor Een Dikke, Volle Baard

Published Jul 08, 21
6 min read

Table of Contents


Razorock

PomadeTexturizing Powder

Dat het het dubbele doel dient van het conditioneren van de baard en het hydrateren van het gezicht is een pluspunt. Geen twee baardoliën zijn hetzelfde en het loont om je onderzoek te doen voordat je er een kiest voor je verzorgingsroutine (taylor of old bond street). Waar moet je op letten in een baardolie? Hier zijn enkele dingen om te overwegen:Wanneer je alle factoren onderzoekt die een rol spelen bij het maken van een baardolie van hoge kwaliteit, staan de ingrediënten altijd bovenaan de lijst.

Maar er zijn andere dingen om te overwegen. Oliën die worden gebruikt in recepten voor baardolie zijn drageroliën of etherische oliën. baardmasker (Hoe gebruik je baardolie?). Drager-oliën zijn oliën die je rechtstreeks op de huid kunt aanbrengen, inclusief die voor massage of pijnverlichting. Een dragerolie is afkomstig van het vette gedeelte van een noot, kernel of een ander soort plant.

Een van de primaire functies van een dragerolie is het verdunnen van essentiële oliën om ze geschikt te maken voor gebruik op de huid. Essentiële oliën zijn meer geconcentreerd dan drageroliën en meestal te sterk om rechtstreeks op de huid aan te brengen. Enkele veel voorkomende etherische oliën zijn lavendel, pepermunt, eucalyptus en theeboom.

Een andere regel om in gedachten te houden: bepaalde oliën werken beter voor bepaalde baarden en huidtypen, wat een andere reden is om de ingrediënten van elke olie zorgvuldig te overwegen. Bijvoorbeeld, dezelfde olie die het beste werkt voor een droge huid en een droge baard, werkt waarschijnlijk niet voor een vette, vettige baard.

Guardenza

Als je een gevoelige huid hebt, inclusief een huid die gevoelig is voor acne, zoek dan naar een baardolie die jojoba- of druivenpitolie of beide bevat. Nogmaals, een olie met volledig natuurlijke ingrediënten moet alles bieden wat je nodig hebt om een ​​gezonde, dikkere baard te behouden, terwijl oliën met additieven zoals alcohol vaak schadelijk zijn voor je huid en baard. suavecito.

ISO is een acroniem voor de Internationale Organisatie voor Standaardisatie en zorgt ervoor dat bedrijven aan de minimale internationale normen voldoen. Controleer voor producten die zijn gemaakt in landen van de Europese Unie of ze zijn geregistreerd in de cosmetica-database van de Europese Commissie. Iets anders om te overwegen: alleen omdat een product ‘handgemaakt’ is, betekent dit niet noodzakelijkerwijs dat het van een hogere kwaliteit of veiliger is dan producten die op andere manieren zijn geproduceerd (Baardolie - Baardverzorging - Man).

Olie die gemakkelijk aan te brengen is, is een olie die je meestal consistenter gebruikt. Over het algemeen is baardolie met een rijke textuur maar niet te zwaar gemakkelijker aan te brengen en gelijkmatig over je baard te verdelen. De oliehouder en de dop zijn ook belangrijk voor het gemak van aanbrengen.

Het loont altijd om op zoek te gaan naar koopjes, maar je moet niet alleen een product kiezen op basis van het prijskaartje. Het is waar dat een hogere prijs geen beter product garandeert, maar een kwaliteitsbaardolie van een gerenommeerd bedrijf dat voldoet aan de veiligheids- en regelgevingsvereisten en de beste ingrediënten (bij voorkeur natuurlijke ingrediënten) bevat, is de prijs waard, ongeacht de kosten.

Pre-shave

Fiber PomadePommade

De meeste baardolie wordt geleverd in 2 soorten maten, en welke maat je kiest, komt op een aantal dingen neer:Mannen die nog geen baardolie hebben gebruikt, doen er goed aan om eerst de kleinere maat te kopen. Het kost wat tijd om te experimenteren met hoeveel olie je nodig hebt en wat het doet met je baard, zelfs hoe het ruikt trouwens, en je verspilt niet zoveel olie en geld als je dan besluit dat je het geen prettig product vindt.

Het is vaak moeilijk om een ​​grotere fles op te maken voordat deze verloopt, en het kan zijn dat je wat olie weggooit. Opmerking: houdbaarheid is vooral belangrijk in oliën die volledig natuurlijke ingrediënten bevatten. Net als al het andere met het verzorgen van jezelf als man, moet je baardolie met finesse en de juiste techniek toepassen om ervoor te zorgen dat het jou en jouw baard de beste resultaten biedt.

Maak de baard eerst voorzichtig droog met een handdoek, maar laat de haren licht vochtig. Als je doorgaat en het toepast wanneer je niet gedoucht hebt, zorg dan dat je je baard eerst bevochtigt met een warme handdoek. Baardolie aanbrengen is meer dan het in je handen gieten en door je baard wrijven (Hoe gebruik je baardolie?).

De volgende richtlijnen zouden moeten helpen:Nieuwe baarden (tot een maand) – breng 3 tot 4 druppels aan1-3 maanden groei – 4-6 druppels3-12 maanden – 6 tot 10 druppelsEén jaar en langer- 10 druppels of meerHoewel de gids je een algemeen idee moet geven over de hoeveelheid olie die je per toepassing nodig hebt, is het nog steeds precies dat, een gids.

Snorwax

Olie verdampt niet zoals water, dus teveel ervan kan een bende op je baard veroorzaken waar je de hele dag mee zal rondlopen. De minder-is-meer-benadering is ook belangrijk wanneer je baardolie de eerste keer gebruikt, of de eerste paar keer. Breng eerst een kleine hoeveelheid olie aan en voeg alleen meer toe wanneer je een “gevoel” krijgt voor hoeveel voldoende is.

Niets te ingewikkeld hier, maar je moet wel voorzichtig zijn wanneer je de olie in je hand giet. Verschillende merken baardolie bieden een verscheidenheid aan doppen en mechanismen die het inschenken gemakkelijker maken. Een druppelaar helpt om de juiste hoeveelheid olie in je handpalm te doseren. Het maakt niet uit wat voor soort dispenser je gebruikt, het is belangrijk om niet meer uit te gieten dan je nodig hebt:kostbare olie te verspillen, enhet risico te lopen dat je er teveel van op je baard doetNu voor het leuke gedeelte, d.

het aanbrengen van de olie:Verdeel de olie gelijkmatig over je handpalmen en vingersWerk de olie in je huid voordat je het op je baard verspreidt - shampoo - shampoo. Je wilt ervoor zorgen dat de olie de wortels en verder bereikt, omdat het helpt om je baard gezond en sterk te houden. Gebruik je vingers om de olie gelijkmatig in je baard te verdelen.

Je kunt ook je handen omhoog brengen vanaf de onderkant van de baard terwijl je ernaar streeft om deze gelijkmatig te spreiden. Borstel je handpalmen over de zijkanten van je baard en herhaal het proces langs de voorkant. De laatste stap bestaat uit het kammen van je baard nadat je de olie hebt aangebracht.

Shavette

Ik raad ten zeerste aan om voor de klus een kwaliteitsvolle baardkam te kopen. Het kammen van je baard heeft veel voordelen:Het maakt het gemakkelijker om baardolie gelijkmatig te verdelen nadat je het hebt aangebracht. Het voorkomt ingegroeide haartjes. Het helpt om het haar uit te lijnen om je baard een dikker, voller uiterlijk te geven.

Er is ook een juiste manier om je baard te kammen, en hier zijn een paar tips waarvan ik denk dat ze zullen helpen:Neem de tijd: Het is niet nodig om je een weg te banen door het werk, vooral als je knopen en andere klitten in je baard tegenkomt.Het is niet nodig om baardhaar uit te trekken, wat ook pijn doet. Begin laag en werk naar boven: Begin met kammen vanaf de onderkant van je baard met de tanden vast. hair tonic. Begin bij de nek en kam naar de kin en wangen om je baard een vollere, luchtiger uitstraling te geven.

More from Haartype, Haarolies

Navigation

Home

Latest Posts

Kerstnagels

Published Jan 21, 22
6 min read

Baardconditioner

Published Jul 20, 21
6 min read

Shampoo

Published Jul 15, 21
0 min read